Arnhemse Vrouwendag

Het is bijna zover, op zondag 11 maart vieren we voor de derde keer Arnhemse Vrouwendag!

We willen je van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn en te genieten van een inspirerende middag. Het is weer een goed gevuld en gevarieerd programma met sprekers, workshops en een borrel na.

De deur is open vanaf 13.30 uur en we starten om 14.00 uur. Om 17.00 uur is de middag afgelopen. We kunnen 75 vrouwen verwelkomen en toegang is daardoor alleen met toegangsbewijs in de voorverkoop. De bijdrage is € 7,50 inclusief het programma, 2 consumpties en lekkers bij de borrel.

We starten met een gezamenlijk programma van inspirerende verhalen. Vervolgens zijn er 4 workshops waaruit je (bij binnenkomst) een keuze maakt. Stuur me even een berichtje als je het uitgebreide programma wilt ontvangen.

Je kunt je plek reserveren via deze link of via onze Facebook pagina.

Locatie is De Kleine Campus, Statenlaan 8 in Arnhem. Omdat de parkeermogelijkheden beperkt zijn willen we je vragen zoveel mogelijk lopend, met de fiets of openbaar vervoer te komen.

De catering is in handen van Lisette en collega’s van Lef Arnhem en zij zorgen naast lekkere koffie en thee, ook voor taart en lekkers bij de borrel.

Ken je andere vrouwen die Arnhemse Vrouwendag ook leuk zouden vinden deel dan dit bericht of onze pagina.

Wij hebben er zin in, tot de 11e maart!

Hartelijke groet,
Yvonne, Edith en Ellen

 

Copyright Perspectiva
Website: E-way Interactief