Loopbaanontwikkeling

Wil jij antwoord op de vraag wat de volgende stap in je loopbaan is?
Wil jij weten wat jouw kwaliteiten zijn en waar je energie van krijgt?
Wil jij meer van jezelf laten zien in je werk?

Langzaam bekruipt je het gevoel dat je werk niet meer past bij wie je bent. Dat kan zijn omdat je je hebt ontwikkeld en daarmee andere wensen en eisen hebt gekregen. Of dat je op een functie bent terecht gekomen die vooral anderen heel geschikt voor je vonden. Of misschien ben je gewoon op zoek naar meer voldoening en plezier in je werk. Je voelt dat er meer in zit, maar iets houdt je tegen om helemaal jezelf te zijn en al je kwaliteiten in te zetten.

Kwaliteiten en valkuilen

In het coachingstraject onderzoeken we wie jij bent en wat je belangrijk vindt in een baan. Door te weten waar jij goed in bent en ook waar je valkuilen liggen, wordt jouw weg in werk je duidelijk. Dat kan een andere baan zijn maar uit mijn begeleiding kan ook een ontwikkeling voortkomen waarin je in je huidige baan beter tot je recht komt. Soms is het bijvoorbeeld voldoende om te ontdekken dat een bepaald onderdeel van je werk veel energie kost. Samen zoeken we naar oplossingen om te zien hoe je op dat gebied stress kunt verminderen.

Een nieuwe baan

Misschien blijkt uit de loopbaanontwikkeling dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Nieuw werk, een nieuwe baan. Ook met het vervolgtraject kan ik je helpen.
Het zoeken van nieuw werk is in de afgelopen jaren erg veranderd. Met de gewone sollicitatiebrief red je het allang niet meer. Netwerken, online solliciteren, jezelf profileren, het zijn allemaal essentiële onderdelen geworden van de zoektocht naar een baan. Samen ontwikkelen we een plan van aanpak.

Laat je sollicitatiebrief en je CV checken

Bij minimaal 4 loopbaan- of coachinggesprekken is een uitgebreide brief en CV check inbegrepen. Ook zonder een traject kan je bij mij je sollicitatiebrief en/of je CV laten checken. Bel of mail me voor meer informatie.
"Bedankt voor je kritische noten en de waardevolle tips! Als ik je opmerkingen lees denk ik regelmatig 'ja, logisch...' maar zelf had ik het niet gezien... Je staart je op een gegeven moment blind op wat je zelf maakt. Erg nuttig dus, hiermee heb ik, denk ik, een behoorlijke kwaliteitsslag kunnen maken."

Copyright Perspectiva
Website: E-way Interactief