Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn?
Wil jij weten wie je bent zodat je meer jezelf kan zijn en je minder hoeft aan te passen?
Wil jij weten waar je in relaties steeds weer tegenaan loopt?
Wil jij effectiever leren communiceren?

We hebben allemaal wel eens periodes in het leven dat het niet vanzelf gaat. Je zelfvertrouwen lijkt zoek. De balans werk – privé is niet meer in evenwicht. Er kan sprake zijn van lastige dilemma's of misschien vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Je voelt dat je niet helemaal jezelf kan zijn in bepaalde relaties, maar je weet niet zo goed wat je blokkeert.

Wie ben jij

Als je er middenin zit is het lastig te zien waar het nu werkelijk over gaat en wat je kan doen. Dan is het fijn als iemand een tijdje met je meekijkt en je een spiegel voorhoudt. Het helpt om te onderzoeken wie jij bent, wat je tegenkomt in contact met anderen en hoe jij daar zelf invloed op hebt.

Van zelfkennis naar verandering

Als therapeutisch coach begeleid ik jou, vanuit de hedendaagse problematiek, bij een zoektocht in het verleden. Gebeurtenissen van vroeger kunnen immers blokkerende gedragspatronen hebben veroorzaakt of overlevingsmechanismen die nu niet meer zo goed werken. Het begin van elke verandering is zelfkennis en je bewust zijn van je eigen gedrag. Als je weet wie je bent, is verandering mogelijk. We bekijken samen wat je kan en wil doen om te zorgen dat je weer grip krijgt op het leven.

"Ik ben heel blij je te kunnen vertellen dat ik een afspraak had gemaakt voor een ‘moeilijk’ gesprek en dat het heel erg goed ging. Ik merkte dat ik rustig was en je tips en oefeningen in gedachten had en kon toepassen. Het was een prettig gesprek waar ik al een hele tijd tegenop zag en wat volgens mij nu gaat zorgen voor een betere verstandhouding in de toekomst."
José

Copyright Perspectiva
Website: E-way Interactief