Relatiecoaching

Ben je niet meer gelukkig in je relatie? Heb je het gevoel dat je niet helemaal jezelf kan zijn bij je partner? Mis je de fijne gevoelens die jullie toch ooit deelden? Komen jullie voortdurend terecht in dezelfde verwijten die steeds vaker eindigen in fikse ruzies?

Samen met jou of met jullie help ik om inzichten te krijgen in de patronen in jullie relatie. Pas als je weet hoe een bepaald patroon werkt en waar het vandaan komt kan je ervoor kiezen om het anders te doen.

Ook help ik jullie om samen in gesprek te gaan op een positieve, opbouwende manier. We weten eigenlijk allemaal wel dat ruzies vaak gaan over kleine dingen. Soms weten we niet eens meer waarover een ruzie begon. Onder die kleine dingen zit soms verdriet of oude pijn. En mogelijk zijn er behoeftes die geen ruimte krijgen. Durf jij je kwetsbaar op te stellen en het echte gesprek aan te gaan?

Inzichten dus en een praktische aanpak, dat is wat ik jou of jullie kan bieden.

Uit En altijd maar verlangen van Frénk van der Linden:

"Een liefde is een dans. Wie leidt en wie volgt is lang niet altijd te zeggen. Elke stap die je in de armen van je partner zet, heeft consequenties voor de stappen die hij/zij daarna kan zetten. En dus ben je altijd medeverantwoordelijk, in voor- en tegenspoed, voor de keuzes die de ander maakt. Wordt het een sur place of swingen? Waar je samen uitkomt op de dansvloer van het leven is nooit de verdienste of de schuld van de een of de ander. It takes two to tango."

Copyright Perspectiva
Website: E-way Interactief