Subsidie ontwikkeladvies vijfenveertigplussers

Gisteren was ik bij een informatiebijeenkomst van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Goed om te merken dat ook het ministerie het belangrijk vindt dat werknemers de regie over hun loopbaan in eigen hand nemen. Bewustwording van waar je nu staat en hoe je je verdere loopbaan vorm wilt geven voorkomt dat je op enig moment de aansluiting met de veranderende arbeidsmarkt hebt gemist. Het ministerie heeft daarvoor subsidie uitgetrokken.

Wat houdt dat in?

Er is een beperkt aantal doelgroepen aangewezen waar deze subsidie voor geldt en de minimum leeftijd is 45 jaar. Bij mij kan je terecht als je werkt in een administratieve of secretariƫle functie, datzelfde geldt voor de functie van management assistent.
Wat je krijgt is een kosteloos ontwikkeladvies. In 4 gesprekken kijken we naar je kwaliteiten, je drijfveren, wat geeft je energie, wat kost je energie. Er is ook ruimte om te kijken naar jouw zorgen en je behoeften op het gebied van werk. Na afloop heb je een beter beeld van wie je bent en wat je wilt.

Het is een kosteloos advies maar ook een vrijblijvend advies. Je werkgever wordt niet geĆÆnformeerd en het is aan jou of je iets doet met de inzichten die het je geeft.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek waarin we kunnen kijken of de regeling op jou van toepassing is.

 

Copyright Perspectiva
Website: E-way Interactief